Meny

A la carté

Förrätter

Skaldjurssoppa med ramslökskräm och vitlöksbröd 170:-

Svanshalltoast med räkor och surdegstoast 175:-

Tapas både från havet och landet 185:-

Huvudrätter

Dagens fångst / Dagspris

Krämig fisk-skaldjursgryta med aioli och bröd 285:-

Tomatrisotto med Vikentomater och Grana Padano, ruccola 265:-

Lågtempererad rostas med bakad selleri, grönsaker, rödvinssky, ramslökssmör och potatisrösti med prästost 310:-

Desserter

Créme brulée med rabarberglass 115:-

Chokladtryffel med hallon och likör 35:-/st

Morsdagsmeny 26/5

Kullasparris med brynt smöremulsion och kallrökt lax

Ungtupp från Gössarp med tomat/dragonsky ,rostad spetskål,

bakade Vikentomater och kokt nypotatis

Alternativt

Dagens fångst med passande sås, grönsaker och kokt potatis

Jordgubbsglass med basilikamaränger och choklad

545:- p p

TILL VÅRA MINDRE GÄSTER

All vår mat går att beställa som barnportion.
Att smaka och använda sina smaklökar är första steget mot att lära sig laga mat. Att det blir en hel del gott längs med resan är bara god bonus.