Meny
A la carté
Förrätter
Skaldjurssoppa med ramslökskräm och vitlöksbröd 170:-
Svanshalltoast med räkor och surdegstoast 175:-
Tapas både från havet och landet 185:-
Huvudrätter
Dagens fångst / Dagspris
Krämig fisk-skaldjursgryta med aioli och bröd 285:-
Tomatrisotto med Vikentomater och Grana Padano, ruccola 265:-
Lågtempererad rostas med bakad selleri, grönsaker, rödvinssky, ramslökssmör och potatisrösti med prästost 310:-
Desserter
Créme brulée med rabarberglass 115:-
Chokladtryffel med hallon och likör 35:-/st
–
Morsdagsmeny 26/5
Kullasparris med brynt smöremulsion och kallrökt lax
Ungtupp från Gössarp med tomat/dragonsky ,rostad spetskål,
bakade Vikentomater och kokt nypotatis
Alternativt
Dagens fångst med passande sås, grönsaker och kokt potatis
Jordgubbsglass med basilikamaränger och choklad
545:- p p
TILL VÅRA MINDRE GÄSTER
All vår mat går att beställa som barnportion.
Att smaka och använda sina smaklökar är första steget mot att lära sig laga mat. Att det blir en hel del gott längs med resan är bara god bonus.