Kalendarium vinter/vår 2025
Helgens avsmakningsmeny 25-26/4
Vit sparris med hollandaise, löjrom och ramslöksolja
Chilistekta scampi i räkbuljong med currysmak och mangoskum
Rödtunga x 2 med bakad gulbeta och skummig champagnesås
Ryggbiff med Cafe de Parissmör, rödvinssky, eldbakad rotselleri och potatisfrittata
Triologi på rabarber med vanilj och crunch
5-rätters 695:-
alt.
A la Carté
Svanshallstoast med räkor och smörstekt leavinbröd 175kr
Vit sparris med hollandaise, löjrom och ramslöksolja 195kr
Chilistekta scampi i räkbuljong med currysmak och mangoskum 185kr
Dagens fångst / Dagspris
Rödtunga x 2 med bakad gulbeta och skummig champagnesås 295kr
Ryggbiff med cafe parissmör, rödvinssky, eldbakad selleri och potatisfritatta 310kr
Rabarbertriologi med vanilj och crunch125kr
2-rätters 475:- 3-rätters 545: -
Boka bord på www.svanshalls.se alt. info@svanshalls.se eller här på hemsidan
Välkomna!