Kalendarium vinter/vår 2025

Helgens avsmakningsmeny 25-26/4

Vit sparris med hollandaise, löjrom och ramslöksolja

Chilistekta scampi i räkbuljong med currysmak och mangoskum


Rödtunga x 2 med bakad gulbeta och skummig champagnesås

Ryggbiff med Cafe de Parissmör, rödvinssky, eldbakad rotselleri och potatisfrittata


Triologi på rabarber med vanilj och crunch

5-rätters 695:-

alt.

A la Carté

Svanshallstoast med räkor och smörstekt leavinbröd 175kr

Vit sparris med hollandaise, löjrom och ramslöksolja 195kr

Chilistekta scampi i räkbuljong med currysmak och mangoskum 185kr

Dagens fångst / Dagspris

Rödtunga x 2 med bakad gulbeta och skummig champagnesås 295kr

Ryggbiff med cafe parissmör, rödvinssky, eldbakad selleri och potatisfritatta 310kr

Rabarbertriologi med vanilj och crunch125kr

2-rätters 475:- 3-rätters 545: -

Boka bord på www.svanshalls.se alt. info@svanshalls.se eller här på hemsidan

Välkomna!