Sommarens À la carte

FÖRÄTTER

Svanshallstoast med räkor och smörstekt levainbröd
185 kr

Moules mariniere med aioli och bröd 1/2
175 kr

Råraka med löjrom & creme fraiche och lök
225 kr

Gazpacho på Vikentomater toppad med riven fryst fetaost
170 kr

Gambas al ajillo (vitlöksstekta räkor med chiliaioli och bröd)
190 kr

Prosciutto med basilikakräm, balsamico melon, nattbakade Vikentomater och örtiga krutonger
175 kr

HUVUDRÄTTER

Dagens fångst
Dagspris

Moules marinere med aioli och bröd 1/1
285kr

Moules Frittes 1/1
340 kr

Pankofriterad koljafile med pommes frites och husets remoulad, citron och dill
285 kr

Svanshalls fiskgryta med tomat och fänkål toppad med handskalade räkor.
Serveras med aioli och bröd
295 kr

Pasta vongole med grillad citron
275 kr

Grillad örtmarinerad flankstek med pepparsås och tryffelsmör, nypotatis i pergament, nattbakade Vikentomater och friterad blomkål
325 kr

DESSERT

Saltkaramell pannacotta med kolasås och crunch och bär
120 kr

Creme brûlée med hallonglass
125 kr

Chokladtryffel med brynt smör
45 kr

Glass
1 Kula 40 kr / 2 Kulor 75 kr / 3 Kulor 110 kr