Sommarens À la carte
FÖRÄTTER
Svanshallstoast med räkor och smörstekt levainbröd
185 kr
Moules mariniere med aioli och bröd 1/2
175 kr
Råraka med löjrom & creme fraiche och lök
225 kr
Gazpacho på Vikentomater toppad med riven fryst fetaost
170 kr
Gambas al ajillo (vitlöksstekta räkor med chiliaioli och bröd)
190 kr
Prosciutto med basilikakräm, balsamico melon, nattbakade Vikentomater och örtiga krutonger
175 kr
HUVUDRÄTTER
Dagens fångst
Dagspris
Moules marinere med aioli och bröd 1/1
285kr
Moules Frittes 1/1
340 kr
Pankofriterad koljafile med pommes frites och husets remoulad, citron och dill
285 kr
Svanshalls fiskgryta med tomat och fänkål toppad med handskalade räkor.
Serveras med aioli och bröd
295 kr
Pasta vongole med grillad citron
275 kr
Grillad örtmarinerad flankstek med pepparsås och tryffelsmör, nypotatis i pergament, nattbakade Vikentomater och friterad blomkål
325 kr
DESSERT
Saltkaramell pannacotta med kolasås och crunch och bär
120 kr
Creme brûlée med hallonglass
125 kr
Chokladtryffel med brynt smör
45 kr
Glass
1 Kula 40 kr / 2 Kulor 75 kr / 3 Kulor 110 kr